Петок, 24 Мај 2019
Работилница: „Предизвиците во јавните набавки - примена на постојниот закон за јавни набавки и вовед во новиот нацрт - Закон за ЈН“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 29 Август 2018 07:31

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, со задоволство Ве поканува на работилницата со наслов: „Предизвиците во јавните набавки - примена на постојниот Закон за јавни набавки и вовед во новиот нацрт - Закон за јавни набавки“ која ќе се одржи на 13 и 14 Септември 2018 година во хотел „Манастир“ - Берово.