Петок, 24 Мај 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ЈУЛИ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 03 Септември 2018 13:59

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Јули 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение слдуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Јули 2018 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Понеделник, 03 Септември 2018 14:04