Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 04 Септември 2018 09:02
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
21.08.2018 71,00 72,50 63,00 154/2018
04.09.2018 72,00 74,00 64,50 162/2018
18.09.2018 72,50 74,00 66,00 173/2018
Последно освежено на Среда, 19 Септември 2018 07:36