Monday, 24 Jun 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во АВГУСТ 2018 PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Monday, 10 September 2018 12:16
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец август 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Last Updated on Tuesday, 02 October 2018 12:53