Понеделник, 24 Јун 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во АВГУСТ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 10 Септември 2018 12:16

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец август 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Последно освежено на Вторник, 02 Октомври 2018 12:53