Tuesday, 15 Oct 2019
Јавен повик за избор на нови општини во проектот „Зајакнување на општинските совети“ PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Friday, 14 September 2018 18:45
There are no translations available.

Почитувани,

Ве информираме дека е објавен повикот за учество на дополнителни 9 општини во проектот „Зајакнување на општинските совети“.

Почнувајќи од јануари 2019 година, со селектираните општини ќе се имплементираат активности во насока на подобрување на улогата на општинските совети во локалната демократија.

 

Last Updated on Friday, 14 September 2018 19:02