Вторник, 20 Авг 2019
Јавен повик за избор на нови општини во проектот „Зајакнување на општинските совети“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 14 Септември 2018 18:45

Почитувани,

Ве информираме дека е објавен повикот за учество на дополнителни 9 општини во проектот „Зајакнување на општинските совети“.

Почнувајќи од јануари 2019 година, со селектираните општини ќе се имплементираат активности во насока на подобрување на улогата на општинските совети во локалната демократија.

 

Последно освежено на Петок, 14 Септември 2018 19:02