Среда, 22 Мај 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 02 Октомври 2018 12:12
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
18.09.2018 72,50 74,00 66,00 173/2018
02.10.2018 73,50 75,00 67,00 182/2018
Последно освежено на Вторник, 02 Октомври 2018 12:18