Tuesday, 17 Sep 2019
Работилница: „Процес на буџетирање за 2019 година“ PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Tuesday, 02 October 2018 12:40
There are no translations available.

Согледувајќи ја улогата и значењето на Процесот на буџетирање како алатка за испорака на квалитетни услуги на граѓаните, бизнис заедницата, невладините организации, маргинализираните групи и останати засегнати страни Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија организира работилница специјално дизајнирана за Вас и менаџерскиот тим на општината, закажана за ден 09.10.2018 година (вторник), хотел „Континентал“ - Скопје.

Last Updated on Tuesday, 02 October 2018 12:56