Вторник, 17 Сеп 2019
Работилница: „Процес на буџетирање за 2019 година“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 02 Октомври 2018 12:40

Согледувајќи ја улогата и значењето на Процесот на буџетирање како алатка за испорака на квалитетни услуги на граѓаните, бизнис заедницата, невладините организации, маргинализираните групи и останати засегнати страни Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија организира работилница специјално дизајнирана за Вас и менаџерскиот тим на општината, закажана за ден 09.10.2018 година (вторник), хотел „Континентал“ - Скопје.

Последно освежено на Вторник, 02 Октомври 2018 12:56