Среда, 22 Мај 2019
КПУ обуки PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 12 Октомври 2018 08:08

Согласно со склучениот Договор меѓу Генералниот директорат при ИЦЦ НК на Република Македонија и Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија, Годишната програма за Континуирано професионално усовршување (КПУ) за 2018 година и одредбите на Законот за вршење на сметководствени работи, Ве известуваме дека го утврдивме терминот за одржување на првата сесија обуки за овластените сметководители и сметководители запишани во регистарот на ИСОС.

 

 

Последно освежено на Петок, 12 Октомври 2018 08:14