Среда, 22 Мај 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во СЕПТЕМВРИ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 15 Октомври 2018 12:57

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец септември 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Последно освежено на Понеделник, 15 Октомври 2018 13:00