Среда, 22 Мај 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 17 Октомври 2018 06:57
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
18.09.2018 75,50 74,00 66,00 173/2018
16.10.2018 74,50 76,50 69,00 189/2018
30.10.2018 71,50 73,00 67,50 196/2018
Последно освежено на Вторник, 30 Октомври 2018 11:05