Среда, 22 Мај 2019
КПУ обуки PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 18 Октомври 2018 13:30

Согласно со склучениот Договор меѓу Генералниот директорат при ИЦЦ НК на Република Македонија и Здружението на финансиски работници на локална самоуправа и јавни претпријатија - Велес, Годишната програма за Континуирано професионално усовршување (КПУ) за 2018 година и одредбите на Законот за вршење на сметководоствени работи, Ве известуваме дека го утврдивме терминот за одржување на втората сесија за овластените сметководители и сметководители запишани во регистарот на ИСОС.