Вторник, 17 Сеп 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ОКТОМВРИ 2018 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 19 Ноември 2018 08:43

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Октомври 2018 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Октомври 2018 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Понеделник, 19 Ноември 2018 08:50