Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 19 Ноември 2018 08:55
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
30.10.2018 71,50 73,00 67,50 196/2018
13.11.2018 67,00 69,00 64,50 205/2018
27.11.2018 63,00 65,00 61,00 216/2018
Последно освежено на Петок, 30 Ноември 2018 12:41