Вторник, 17 Сеп 2019
Работилница: „Практична имплементација на одредбите на новиот Закон за јавни набавки“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 28 Ноември 2018 14:06

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, Ве поканува на работилница со наслов: „ПРАКТИЧНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОДРЕДБИТЕ НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ“ која ќе се одржи на 15 декември 2018 година (сабота), во хотел „Континентал“ - Скопје.

Последно освежено на Среда, 28 Ноември 2018 14:13