Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 11 Декември 2018 11:19
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
27.11.2018 63,00 65,00 61,00 216/2018
11.12.2018 61,50 63,50 58,50 225/2018
25.12.2018 61,00 63,00 58,00 236/2018
Последно освежено на Вторник, 25 Декември 2018 10:51