Понеделник, 24 Јун 2019
Работилница: „Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка за 2018 година кај буџетите, БК, ЕК, ЈУ, ЈЗУ и ЈП“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 19 Декември 2018 10:51

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија организира работилници на тема: „Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка за 2018 година кај буџетите, буџетските корисници, единките корисници, јавните установи, јавните здравствени установи и јавните претпријатија“ кои ќе се одржат во хотел „Континентал“ - Скопје на 16 и 17 Јануари 2019 година и во "Terra Complex Hotel“ - Банско, Р.Бугарија во периодот од 30 Јануари до 02 Февруари 2019 година.

 

Последно освежено на Понеделник, 31 Декември 2018 11:09