Вторник, 20 Авг 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Четврток, 10 Јануари 2019 10:19
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
25.12.2018 61,00 63,00 58,00 236/2018
09.01.2019 58,50 60,50 55,00 2/2019
22.01.2019 61,00 63,00 58,50 13/2019
05.02.2019 62,00 63,50 60,00 26/2019
Последно освежено на Вторник, 05 Февруари 2019 11:57