Monday, 24 Jun 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ЈАНУАРИ 2019 PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Friday, 15 February 2019 09:59
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Јануари 2019 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Јануари 2019 година престануваат да важат (тука)

Last Updated on Friday, 15 February 2019 10:05