Вторник, 15 Окт 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во ЈАНУАРИ 2019 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Петок, 15 Февруари 2019 09:59

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Јануари 2019 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Јануари 2019 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Петок, 15 Февруари 2019 10:05