Tuesday, 15 Oct 2019
Цени на горивата PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Wednesday, 20 February 2019 15:06
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
05.02.2019 62,00 63,50 60,00 26/2019
19.02.2019 62,50 64,50 60,00 41/2019