Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 05 Март 2019 14:38
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
19.02.2019 62,50 64,50 60,00 41/2019
05.03.2019 64,50 66,50 61,00 49/2019
19.03.2019 66,00 67,50 60,50 57/2019
02.04.2019 68,50 70,50 61,00 68/2019
Последно освежено на Вторник, 02 Април 2019 10:30