Tuesday, 15 Oct 2019
Цени на горивата PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Tuesday, 16 April 2019 10:51
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РСМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
02.04.2019 68,50 70,50 61,00 68/2019
16.04.2019 71,50 73,00 62,50 77/2019
01.05.2019 72,00 74,00 63,50 85/2019
Last Updated on Tuesday, 28 May 2019 10:52