Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 16 Април 2019 10:51
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РСМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
02.04.2019 68,50 70,50 61,00 68/2019
16.04.2019 71,50 73,00 62,50 77/2019
01.05.2019 72,00 74,00 63,50 85/2019
Последно освежено на Вторник, 28 Мај 2019 10:52