Tuesday, 15 Oct 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во МАРТ 2019 PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Tuesday, 16 April 2019 11:02
There are no translations available.

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Март 2019 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Март 2019 година престануваат да важат (тука)

Last Updated on Tuesday, 16 April 2019 11:07