Tuesday, 15 Oct 2019
Работилница: „Искуствата од практичната имплементација на одредбите на новиот Закон за јавни набавки и насоки за постапување“ PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Monday, 06 May 2019 08:50
There are no translations available.

Примената на новиот Закон за јавни набавки, отвори одредени прашања за кои се потребни одговори од компетентни и докажани експерти како и можност за размена на меѓусебните знаења и искуства во досегашната имплементација на Законот за јавни набавки. За таа цел Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија Ве поканува на работилницата со наслов „Искуствата од практичната имплементација на одредбите на новиот Закон за јавни набавки и насоки за постапување“ која ќе се одржи на:

- 16 мај 2019 година, хотел „Континентал“ - Скопје

- 17 мај 2019 година, хотел „Епинал“ - Битола