Вторник, 17 Сеп 2019
Работилница: „Искуствата од практичната имплементација на одредбите на новиот Закон за јавни набавки и насоки за постапување“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Понеделник, 06 Мај 2019 08:50

Примената на новиот Закон за јавни набавки, отвори одредени прашања за кои се потребни одговори од компетентни и докажани експерти како и можност за размена на меѓусебните знаења и искуства во досегашната имплементација на Законот за јавни набавки. За таа цел Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија Ве поканува на работилницата со наслов „Искуствата од практичната имплементација на одредбите на новиот Закон за јавни набавки и насоки за постапување“ која ќе се одржи на:

- 16 мај 2019 година, хотел „Континентал“ - Скопје

- 17 мај 2019 година, хотел „Епинал“ - Битола