Вторник, 17 Сеп 2019
Закони и подзаконски прописи чии што одредби стапуваат во примена во АПРИЛ 2019 PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 08 Мај 2019 07:55

Почитувани,

Подетални информации за законските и подзаконските акти донесени во месец Април 2019 година можете да погледнете во табеларниот преглед (тука)

Во продолжение следуваат законските и подзаконските акти кои што во месец Април 2019 година престануваат да важат (тука)

Последно освежено на Среда, 08 Мај 2019 08:06