Tuesday, 15 Oct 2019
Цени на горивата PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Tuesday, 28 May 2019 10:52
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РСМ“
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
01.05.2019 72,00 74,00 63,50 85/2019
28.05.2019 71,00 73,00 64,00 106/2019
Last Updated on Tuesday, 28 May 2019 11:00