Вторник, 17 Сеп 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 28 Мај 2019 10:52
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РСМ“
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
01.05.2019 72,00 74,00 63,50 85/2019
28.05.2019 71,00 73,00 64,00 106/2019
Последно освежено на Вторник, 28 Мај 2019 11:00