Tuesday, 15 Oct 2019
Конференција: Анализа на реализацијата на општинските буџети PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Wednesday, 29 May 2019 07:31
There are no translations available.

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавни претпријатија - Велес, Ве информира и поканува на Конференцијата за презентација на наодите од истражувањето: „Анализа на реализацијата на општинските буџети“. Презентацијата на Анализата ќе се одржи во хотел „Континентал“ - Скопје на 3 Јуни 2019 година.