Вторник, 17 Сеп 2019
Конференција: Анализа на реализацијата на општинските буџети PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Среда, 29 Мај 2019 07:31

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавни претпријатија - Велес, Ве информира и поканува на Конференцијата за презентација на наодите од истражувањето: „Анализа на реализацијата на општинските буџети“. Презентацијата на Анализата ќе се одржи во хотел „Континентал“ - Скопје на 3 Јуни 2019 година.