Tuesday, 15 Oct 2019
Цени на горивата PDF Print E-mail
Written by Елизабета Камчева   
Wednesday, 05 June 2019 10:59
There are no translations available.

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РСМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д - Е V)
28.05.2019 71,00 73,00 64,00 106/2019
04.06.2019 69,50 72,00 62,50 112/2019
11.06.2019 66,50 69,00 60,00 117/2019
18.06.2019 67,00 69,00 60,00 122/2019
25.06.2019 67,00 69,50 60,50 128/2019
Last Updated on Wednesday, 26 June 2019 13:31