Вторник, 17 Сеп 2019
Фото галерија
    Display  # 
Галерија Опис
14-16.05.2009 NISPA - Годишна конференција во Будва
29.04.2009 SNV - Стратегија за управување со ризици, Струмица
17.02.2009 Завршна сметка - ЈП
29.11.2008 SNV - Стратегија за управување со ризици, Струмица
21-22.11.2008 OSCE, Известување по спроведена ревизија
24-25.10.2008 OSCE, План на програмите за развој (Штип)
17-18.10.2008 OSCE, План на програмите за развој (Маврово)
03-04.10.2008 OSCE, Процес на подготовка и донесување на план на програмите за раз...
25-27.09.2008 ЈН, Систем на плати ....... (Струга)
09-12.09.2008 UNDP, IMC 3
02.07.2008 SNV, Идентификација на ризиците
27-28.06.2008 OSCE, Извршување на внатрешна ревизија
26.06.2008 Промоција на книга: "Примена на Законот за јавните набавки во прак...
11.05.2008 Десетто Годишно Собрание
18-19.04.2008 OSCE, Подготовка на програма и годишен план за внатрешна ревизија (В...
16.02.2008 Пресметка на пазарната вредност на деловните објекти (Скопје)
08-09.02.2008 Годишна сметка за 2007 година (Скопје)
01.02.2008 Годишна сметка за 2007 година кај ЈП (Скопје)
24-26.01.2008 Годишна сметка за 2007 година (Струга)
21-22.12.2007 Имплементација на Законот за јавните набавки (Струга)
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
Страница 1 од 2