КОЈ СМЕ НИЕ

Нашата Мисија,
Вредности и Мото

Почитувани,

Оваа веб страна е резултат на нашите напори на едно место да Ви ги понудиме сите релевантни информации, иницијативи, проекти и заложби поврзани со работата на Здружението. Овде може да ги најдете сите информации, закони и подзаконски акти. Искрено ги очекуваме Вашите забелешки, сугестии и коментари во функција на понатамошен развој и зајакнување на меѓусебната доверба и соработка. За сите дополнителни информации слободно контактирајте не на e-mail: [email protected]

Се надевам дека содржините на страницата ќе Ви го задржат Вашето внимание.

Со почит,

Зоран Јанкуловски

Извршен директор

НАШИ УСЛУГИ

Што нудиме

Audit & Assurance

Senectus accumsan malesuada cursus dapibus sem primis cubilia, per potenti fermentu massa pulvinar turpis taciti, pellentesque.

Read more

Financial Consulting

Justo luctus mus ultricies habitasse dictumst senectus habitant, primis erat mauris odio faucibus cras non interdum purus sociis.

Read more

Trades & Stocks

Risus aenean ultricies integer purus sociis luctus tristique, sodales fusce ante maecenas massa cum est, ligula hac cursus.

Read more

Strategic Planning

Mus leo mauris nec erat ullamcorper orci nascetur, est faucibus auctor natoque tempus eu, eros condimentum et taciti rhoncus.

Read more

Financial Projections

Varius scelerisque tristique condimentum habitant dui euismod auctor lacinia maecenas cubilia eleifend erat, purus malesuada.

Read more

Bonds & Commodities

Dis vel quam partur+ient et molestie at morbi vehicula mus phasellussenectus congue lacinia pulvinar turpis taciti, pellentesque.

Read more
НАШИ ПРОЕКТИ

Ние сме лидери

Financial Report 2019
logo Contract Project: September 14, 2019

Financial Report 2019

"Консултантски услуги за анализи и препораки за локално владеење и аспекти на испорачување на услуги од спроведување на Програмата за децентрализација

Прочитајте повеќе

Имате прашање?
Контактирајте нѐ

Поставете ги Вашите прашања, а ние ќе Ве контактираме
во најбрз можен рок

НАШИОТ БЛОГ

Последни вести

Наши партнери