Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, продолжувајќи ја повеќе од дведецениската традиција на организирање работилници Ве известува дека ќе организира две одделни работилници на тема: „Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка/годишната сметка за 2022 година“. Првиот термин е закажан за 23 и 24 Јануари 2023 година во хотел „Холидеј Инн“ – Скопје, а за вториот термин дополнително ќе ве известиме.