Нафтени деривати

Период Цена на литар гориво ЕУРОСУПЕР БС – 95 ЕУРОСУПЕР БС – 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС Д – Е V Објавено во „Службен весник на РМ” бр. 27.12.2022 77,00 79,50 80,00 281/2022 04.01.2023 79,00 81,00 81,50 01/2023 10.01.2023 79,00 81,00 80,50 04/2023 17.01.2023 80,00 82,50 81,50 08/2023 21.01.2023 82,50 85,00 83,50 11/2023 24.01.2023 83,00 85,00 84,00 […]

Соопштенија УЈП

Пресметка на плата за 2023 година – Нова верзија на клиентски софтвер „МПИН“ Бруто плата 2023 – Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси

НАЈАВА за работилница !!!

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија, продолжувајќи ја повеќе од дведецениската традиција на организирање работилници Ве известува дека ќе организира две одделни работилници на тема: „Изготвување на финансиските извештаи/завршната сметка/годишната сметка за 2022 година“. Првиот термин е закажан за 23 и 24 Јануари 2023 година во хотел „Холидеј Инн“ – Скопје, […]