ПериодЦена на литар гориво
ЕУРОСУПЕР БС 95ЕУРОСУПЕР БС 98ЕУРОДИЗЕЛ БС Д Е VОбјавено во Службен весник на РМ” бр.
30.08.202289,5092,00101,50189/2022
02.09.202287,5090,00101,50192/2022
03.09.202287,5090,0099,50193/2022
06.09.202285,5088,0098,00194/2022
13.09.202284,5087,0097,00198/2022
16.09.202284,5087,0095,00201/2022
17.09.202284,5087,0095,00202/2022
20.09.202284,5087,0092,00203/2022
22.09.202284,5087,0090,00205/2022