Нафтени деривати

Период Цена на литар гориво ЕУРОСУПЕР БС – 95 ЕУРОСУПЕР БС – 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС Д – Е V Објавено во „Службен весник на РМ” бр. 27.05.2020 57,50 59,50 49,50 135/2020 02.06.2020 57,00 59,00 49,00 143/2020 09.06.2020 58,00 60,50 50,00 150/2020 16.06.2020 59,50 61,50 51,00 158/2020 23.06.2020 60,50 62,50 52,00 167/2020 30.06.2020 61,00 63,00 52,50 […]