Ве известуваме дека, согласно мерките и препораките на Владата на РСМ и Министерството за здравство на РСМ за заштита од корона вирусот, во функција на заштита на здравјето на сите нас Ве известуваме дека работилницата со наслов: „Начин на постапување на договорните органи и доделување на договорите за јавни набавки во изборниот период“, која беше закажана за 18.03.2020 година во хотел „Континентал“ – Скопје,  СЕ ОДЛОЖУВА за нареден период.