(ОБНОВЕНО) Повик за избор на експерти

Продолжување на рокот за пријавување интерес за ангажман на проектот „Анализа на политиките кои се однесуваат на финансирањето на локалната власт“ Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија – Велес за потребите на проектот „Анализа на политиките кои се однесуваат на финансирањето на локалната власт“ го продолжува рокот за пријавување на заинтересирани […]