Работилница: Практични искуства и проблеми во имплементацијата на законот за вработените во јавниот сектор, законот за административни службеници и прописите од областа на работните односи во институциите на јавниот сектор – со посебен осврт на подготвување на Планот за вработување за 2021 година

Покана Агенда Пријава за работилница

(ОБНОВЕНО) Повик за избор на експерти

Продолжување на рокот за пријавување интерес за ангажман на проектот „Анализа на политиките кои се однесуваат на финансирањето на локалната власт“ Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија – Велес за потребите на проектот „Анализа на политиките кои се однесуваат на финансирањето на локалната власт“ го продолжува рокот за пријавување на заинтересирани […]

Повик за избор на експерти

Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија – Велес објавува Повик за избор на три експерти за спроведувањето на проектот: „Анализа на политиките кои се однесуваат на финансирањето на локалната власт.“ Експертите ќе бидат ангажирани до 31.12.2020 година. Заинтересираните кандидати потребно е да достават: –  Мотивационо писмо со опис на експертизата релевантна за оваа […]