Среда, 22 Мај 2019
Цени на горивата PDF Печати Е-пошта
Напишано од Елизабета Камчева   
Вторник, 15 Мај 2018 10:59
Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС - 95 ЕУРОСУПЕР БС - 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д- Е V)
01.05.2018 70,00 71,50 62,00 77/2018
15.05.2018 71,50 73,50 63,00 87/2018
29.05.2018 73,50 75,50 65,00 97/2018
Последно освежено на Понеделник, 04 Јуни 2018 07:47